Monday, June 13, 2005

НОВИНАРИТЕ И ХИСТЕРИЈАТА

Да видиме што е тоа хистерија и дали е тоа вистинската дијагноза за дел од македонското новинарство. Зборот хистерија доаѓа од грчкиот збор hystera - матка... Една од нејзините манифестации, која се однесува на сетилата. е хистеричната глувост. Слично како кај оние крај кои настанала некоја силна експлозија - ти им зборуваш, а тие не те слушаат!

Една занимлива споредба ми панда на ум деновиве. Има ли сличности меѓу хистеријата и македонското новинарство?!
Според медицинските енциклопедии, зборот хистерија доаѓа од грчкиот збор hystera - матка. Гледањето како низ цевка е само една од психогените манифестациите на оваа состојба. Друга манифестација која се однесува на сетилата е хистеричната глувост. Слично како кај оние крај кои настанала некоја силна експлозија - ти им зборуваш, а тие не те слушаат! Освен овие, во хистерични состојби спаѓаат тмурните расположенија и реактивните депресии, главно од психичка природа. Од карактеролошките особини кај хистериците се издвојуваат инфантилноста, афективната лабилност, препуштање на фантазиите. Луѓето склони кон хистерија се изразито сугестибилни и сугестивни. Тоа значи дека кога еден ќе добие хистерични симптоми, исти такви предизвикува и кај оние во непосредната околина, склони кон вакви состојби. Хистериците сакаат да се истакнуваат, но тоа е реакција на чувството на помала вредност. Се чувствуваат запоставени и настојуваат да се афирмираат наспроти неадекватните способности. Често се еротски незадоволни.
Незнам зошто имам чувство за неверојатната прецизност на оваа дијагноза во однос на еден дел на македонското новинарство.
Сакате пример: Па хистерично е, на пример, да објавите дека во кумановско се појавила непозната кожна болест кај децата и кај стоката и да сугерирате дека тоа од бомбите на НАТО кои паѓале на два километри од местото, за потоа, наредниот ден, да бидете приморани да демантирате со тоа дека, всушност, се работело за обична шуга (се разбира, без потценување на појавата)
Дека хистериците се “слепи” говори и ова. Секоја година во фебруари се слави и името на Св. Маченик Трифун - не Трипун. Овој човек станал светител заради тоа што, меѓу другото, ги лечел луѓето што биле и во потешки состојби од хистеричните. Тој навистина бил и заштитник на лозите и на овошките од штетници, но никако, ама баш никако, не бил заштитник на оние со пороци каков што е алкохолот.
И така, наместо да го спомнат името на оној што најмногу им треба, овие новинари од фебруарскиот хистеричен поход, со години на ред го сквернават неговото име нарекувајки “Свети Трипун Пијаницата”. Па, ајде ви се молам!

67 Comments:

At June 13, 2005, Blogger GoodBytes said...

Освен дувањето на фактите, мене ме нервираат и „аналитичарите“ кои не забораваат, откако ќе ја пренесат, да ја искоментираат веста. Она што не чини кај оваа навика, е што во најчест случај се работи за длабоко субјективни ставови кои немаат никаков информативен карактер.

„Аналитичари“ лесно се познаваат и меѓу новинарите кои водат дебатни/контактни информативни емисии, најчесто со политичка содржина. Како? Па по тоа што пет минути го поставуваат прашањето, давајќи му потоа малку време на соговорникот да се искаже, па дури и го „сечат“ на сред мисла со некоја сосема друга тема. Тоа ме носи на заклучок дека таквите луѓе обожуваат да се слушаат себеси.

Ова е една од причините што се' помалку се потпирам на локалните медиуми за да се информирам.

###

Патем, го додавам твојот блог во мојот News reader. Ми се допаѓаат темите кои ги обработуваш.

 
At June 13, 2005, Blogger Bukarski said...

Ако алкохолот е порок тогаш јас сум алкохоличар!!!

 
At June 17, 2005, Blogger zimski said...

...а баш сакам да знам како ке ја окарактеризираш оваа следна изјава која од до сега проследените во нашава маусдонија ми предизвикува фасцинации од прв степен и дефинитивно е нај...се работи за најавата во дневникот на Чомовски кога доделувањето на Томос на ПОА (по незнам каква логика и по кој мувлосани канали)го поврза со концертот на Сеса и тоа како врвна манифестација на (демек) територијалните претензии на СЦГ кон нашава бавчичка Македонија...зивти све inlited me...изјавата мозе е постара но верви ми дека е hard - core...

 
At June 30, 2005, Blogger Bukarski said...

Зоки, прв жолт имаш од МБЗ шо вака апстинираш без оправдание! =)))

Сепак Зоки, после политичарите, новинарите... мислам на ред дека треба да бидат... новинарките!!!

П.С. Тренер ли си шо си.. покажи пар трикови! :))

 
At June 30, 2005, Blogger Shepard said...

Стари ајмо, јен два, дај нов пост. Коа кравата умира што ќе праиш? Па нормално, ќе побараш, ќе се растрчаш.

Досадно станало блогчево ко вестите на Сител во 18 часот и вртљакот на чело на господин Павлович.

 
At August 23, 2005, Blogger wesley93francesco said...

damn good blog, check out mine http://juicyfruiter.blogspot.com, comments always welcome!

 
At September 25, 2005, Blogger lewisalexander9323 said...

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

 
At December 04, 2005, Blogger GoodBytes said...

Ја гледав дебатата на Зебра лајф, за која ми кажаа дека ти си бил гостинот. Напишав и јас нешто по тој повод.

 
At December 17, 2005, Anonymous Anonymous said...

eve eden blog koj pocna da se "emituva" po dobivanjeto na status zemja kandidat za clenstvo vo EU:

http://evropa.blog.com

 
At April 01, 2006, Blogger johnmiller9908151405 said...

Do you want free porn? Contact my AIM SN 'abunnyinpink' just say 'give me some pics now!'.

No age verification required, totally free! Just send an instant message to AIM screen name "abunnyinpink".

Any message you send is fine!

AIM abuse can be reported here.

 
At May 18, 2006, Blogger travisprehiem31620963 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

 
At November 19, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi All. Don't delete please!
acne treatment
proactive acne treatment
best acne treatment
acne scar treatment
natural acne treatment
acne home treatment
adult acne treatment
acne treatment product
acne skin care treatment product
acne treatment skin care
Thanks.

 
At November 24, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello All. Let's take a look. A great sollution for you.
pain relief
natural pain relief
lower back pain relief
chronic pain relief
neck pain relief
pain relief medication
knee pain relief
toothache pain relief
natural back pain relief
natural pain product relief
headache pain relief
pain relief cream
tooth pain relief
pain relief product
pain relief drug
pain relief patch
menstrual pain relief
eazol
Don't delete this. Thanks!

 
At November 24, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello people. Let's take a look. A great sollution for you.
hair removal
body hair removal
hair removal product
permanent hair removal at home
facial hair removal
permanent pubic hair removal
permanent body hair removal
facial hair removal product
nair hair removal product
permanent hair removal product for man
pubic hair removal product
prescription facial hair removal
hair removal for man
bikini hair removal
cream hair permanent removal
best cream hair removal
cream hair removal revitol
cream face hair removal
Don't delete this. Thanks!

 
At November 25, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi All. Let's take a look. A great sollution for you.
hgh energizer
hgh
hgh supplement
hgh product
buy hgh
best hgh
hgh pill
best hgh product
hgh jintropin
buy hgh online
hgh natural
hgh sale
best hgh supplement
hgh vital
prescription hgh
hgh natural supplement
cheap hgh
hgh online
Don't delete this. Thanks!

 
At November 26, 2006, Anonymous Anonymous said...

Halo All. Let's take a look. A great sollution for you.
pheromone spray
pheromone
human pheromone
pheromone perfume
buy pheromone
best pheromone
male pheromone
pheromone woman
man pheromone cologne
female pheromone
pheromone product
natural pheromone
human pheromone perfume
pheromone attract
human pheromone cologne
pheromone lotion
cheap pheromone
attract mate
pheromone spray
pheromone
human pheromone
pheromone perfume
buy pheromone
best pheromone
male pheromone
pheromone woman
man pheromone cologne
female pheromone
pheromone product
natural pheromone
human pheromone perfume
pheromone attract
human pheromone cologne
pheromone lotion
cheap pheromone
attract mate
Don't delete this. Thanks!

 
At November 26, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi people. Let's take a look. A great sollution for you.
stress relief
stress relief technique
natural stress relief
stress relief tip
stress relief product
stress and anxiety relief
link relief stress suggest
herbal stress relief
natural stress anxiety relief
relief stress week working
herbs for stress relief
relief sex stress
stress headache relief
stress relief medication
relagen
relagen review
stress relief
stress relief technique
natural stress relief
stress relief tip
stress relief product
stress and anxiety relief
link relief stress suggest
herbal stress relief
natural stress anxiety relief
relief stress week working
herbs for stress relief
relief sex stress
stress headache relief
stress relief medication
relagen
relagen review
Don't delete this. Thanks!

 
At November 27, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi All. Watch. A great sollution for you.
herbal
herbal product
herbal medicine
herbal alternative medicine
acne treatment
proactive acne treatment
hemorrhoids relief
hemorrhoids pain relief
pain relief
natural pain relief
hair removal
body hair removal
hgh energizer
hgh
pheromone spray
pheromone
stress relief
stress relief technique
Don't delete this. Thanks!

 
At November 27, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello
remeron
remeron side effects
remeron mirtazapine
lawsuit remeron
remeron weight gain
remeron rd
remeron withdrawal
remeron and anxiety
remeron medication
remeron forum
remeron antidepressant
medication and side effects remeron
remeron soltab
remeron dosage
remeron depression
remeron sleep
remeron drug
overnight remeron
combining prozac remeron
remeron prescription
G'night

 
At November 27, 2006, Anonymous Anonymous said...

Halo people. Watch. A great sollution for you.
herbal treatment
herbal health
natural herbal medicine
acne herbal medicine
best acne treatment
natural acne treatment
hemorrhoids relief treatment
stop smoking
lower back pain relief
chronic pain relief
hair removal product
permanent hair removal at home
hgh supplement
hgh product
human pheromone
pheromone perfume
natural stress relief
stress relief tip
Don't delete this. Thanks!

 
At November 28, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi All. Watch. A great sollution for you.
herbal treatment
herbal health
natural herbal medicine
acne herbal medicine
best acne treatment
natural acne treatment
hemorrhoids relief treatment
stop smoking
lower back pain relief
chronic pain relief
hair removal product
permanent hair removal at home
hgh supplement
hgh product
human pheromone
pheromone perfume
natural stress relief
stress relief tip
Don't delete this. Thanks!

 
At November 29, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi all!
casey hay
young kat
bobbi eden
gauge samantha
crissy moran
crissy moran clip
lonnie water
natalia cruze
angel eve
angel ass eve
dakota patrick rae
jena kay ricci
suzanne winter
aimee sweet
tawny roberts cum
kira eggers
malaya rae
cherry potter pussy
vanessa blue
vanessa blue sex
sweet amylee
G'night

 
At November 29, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi all!
casey hay
young kat
bobbi eden
gauge samantha
crissy moran
crissy moran clip
lonnie water
natalia cruze
angel eve
angel ass eve
dakota patrick rae
jena kay ricci
suzanne winter
aimee sweet
tawny roberts cum
kira eggers
malaya rae
cherry potter pussy
vanessa blue
vanessa blue sex
sweet amylee
G'night

 
At December 02, 2006, Anonymous Anonymous said...

Wazzzup. You site is realy cool!
[url=http://viagra.alldating.org/viagra.htm]viagra[/url]
viagra
Don't delete. Help homeless children, thanks

 
At December 03, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi,
I'd like to present you the best anti virus software.
Would you like to protect your system? Secure it now!

Thanks,
Anti Virus Experts

 
At December 06, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello Help homeless children!
buy [url=http://phentermine.alldating.org/phentermine.htm]phentermine[/url] online
phentermine
G'night

 
At December 07, 2006, Anonymous Anonymous said...

Halo. Afftar zzot!
viagra
viagra
Thanks

 
At December 08, 2006, Anonymous Anonymous said...

Good moning. Cool!
Visit my site viagra
buy http://delta-space.info/phentermine.htm viagra online
Thanks.

 
At December 09, 2006, Anonymous Anonymous said...

Good moning. Cool!
Visit my site phentermine
buy http://freeunixhs.info/phentermine.htm phentermine online
Thanks.

 
At December 09, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hi Cool site!
buy viagra
cheap viagra online
G'night

 
At December 10, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello people!
buy viagra
cheap viagra online
G'night

 
At December 10, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello!
buy viagra,
cheap http://viagra.alldating.org/viagra.htm online
G'night

 
At December 14, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello, interesting site.
visit smoking stop
http://stop-smoking-aid.batcave.net/smoking-stop.htm smoking stop
Bye.

 
At December 22, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello, good design. Look at my site.
cheap [url=http://www.rhodesschool.com/blogcomments/default.asp?blogID=23193]phentermine[/url]
http://www.rhodesschool.com/blogcomments/default.asp?blogID=23193 phentermine
G'night

 
At December 23, 2006, Anonymous Anonymous said...

Hello, nice design.
my page [url=http://viagra-store.info/]viara[/url].
Here you can buy http://viagra-store.info#viagra best.
Bye.

 
At December 24, 2006, Anonymous Anonymous said...

Halo, cool design.
Look at [url=http://www.jahk.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113]viagra[/url].
Test http://www.jahk.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113#viagra online.
thanks.

 
At February 04, 2007, Anonymous Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... scholarships+for+college+students Buying bontril without a prescription Sue paxil Barcode reader oem Term debt alternatives Accutane dryness of vagina Hughes sofas and loveseats sunfire gt body kits Everest jennings electric wheel chair Free trailer monster cock Pull based shop scheduling software Prescription contacts free contact lenses prescrip how long to take prozac http://www.zoloft-8.info/side-effects-of-discontinuing-zoloft.html concerta dosage

 
At March 05, 2007, Anonymous Anonymous said...

Excellent, love it! »

 
At March 14, 2007, Anonymous Anonymous said...

Very nice site! film editing schools

 
At March 18, 2007, Anonymous Anonymous said...

Aging is a past problem, lets feel the life. buy hgh

 
At November 10, 2009, Anonymous Anonymous said...

generic viagra india watermelon viagra is there a female viagra does watermelon have viagra effect where to buy viagra viagra on line viagra for sale without a prescription cialis super viagra free sample prescription for viagra viva viagra song viagra attorneys negative effects of viagra side effects of viagra buying viagra in uk

 
At January 14, 2010, Anonymous Anonymous said...

бесплатно порно видео дом 2
порно
порно фото певиц
порно картинки трахающихся
скачать видео эротика 3gp бесплатно

 
At January 17, 2010, Anonymous Anonymous said...

Sory, delete plz[url=http://datingonline.totalh.com].[/url] :(

 
At February 03, 2010, Anonymous Anonymous said...

[b][url=http://great-host.ru/]***Войти на сайт с большим порно архивом***[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/bigtits9.jpg[/img][/url]


[b][url=http://great-host.ru/]ВОЙТИ ***Домашнее порно online*** ВОЙТИ[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/home2.jpg[/img][/url]


[b][url=http://great-host.ru/]*** Вкусное порно смотреть онлайн. Вход здесь***[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/home11.jpg[/img][/url][b]Нас ищут по запросам:[/b]

[QUOTE]ххх порно посмотреть
фильм он лайн порно распутин
молодая чешская порно звезда
смотреть ретро порно ролики
порно видео онлайн в офисе
частное порно обменник
порно сын с красивой мамой
oн лайн порно
почему мужчины любят смотреть порно
онлайн порно ролики скрытая
порно онлаин на шару
посмотреть видео порно аниме онлайн
скачать порно из дома2
частное порно фото полных
анимэ порно он лайн
мама просмотр порно
хочу посмотреть порно ролики
порно фото галерея лезби
ебемся порно смотреть онлайн
просмотреть порно онлайн в попу
порно онлайн брат ибет сестру
халявный сайт порно видео
лесби порно видеоролики
порно секс девушек слайд шоу
не верные жены порно
русский институт порно online
порно фото боня
смотреть мультяшное онлайн порно
секс порно инцест фото
порно ролики смотреть потом скачать
порно парня связали колготками
эмо на лицо порно
порно фото сайты толстых женщин
порно видео в формате 3gp
скачать порно лесбиянок 3gp
wap инцест порно
русский институт смотреть порно онлайн
порно ролики онлайн зрелых теток
скачать порно фото моделей
скачать порно видео с азиатками
фото красивых девушек порно видео
порно подглядывание под юбку
порно форто зрелых
групповое порно онлайн с невестой
просмотр любительских порно фото
онлайн порно ролики толстые
порно с берковой торрент
порно пьяные студенты
порно папа трахает дочь
порно ролики спожилыми онлайн
ретро порно фото 60 е
порно геи видео онлай
дом уборщица порно
порно транссексуалы трансвеститы
порно фото под юбкой знаменитостей
порно с анастасией задорожной видео
самый большой порно фото архив [/QUOTE]


[b]Еще запросы[/b]
[url=http://www.szczeniak.pl/forum_zoologiczne/index.php/topic,18350.0.html]порно дедушка изнасиловал внучку[/url]
[url=http://www.eggschange.co.uk/eggsForum/addPost.cfm?forum=Breeds]порно мультфильмы 3d online[/url]
[url=http://rranet.net/forum/all.php?act=forum&nomer=3845&page=3&show=yes]износилие девушек видео порно онлайн[/url]
[url=http://www.maleoskop.co.za/forum/viewtopic.php?f=2&t=4915]зрелые порно rapidshare[/url]
[url=http://forum.senatorinfo.com/index.php?showtopic=146204]порно фото лесбиянок крупным планом[/url]
[url=http://www.0Salvamont.ro/misc/forum/index.php?PHPSESSID=ca45e921dfb43febe652ee149312c1cf&action=vthread&forum=1&topic=2&page=692#5]xxx порно видио[/url]

 
At February 03, 2010, Anonymous Anonymous said...

[b][url=http://great-host.ru/]ВОЙТИ ***Домашнее порно online*** ВОЙТИ[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/bigtits12.jpg[/img][/url]


[b][url=http://great-host.ru/]***Нажми на ссылку чтобы перейти к бесплатному видео архиву с порно***[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/home11.jpg[/img][/url]


[b][url=http://great-host.ru/]***Нажми на ссылку чтобы перейти к бесплатному видео архиву с порно***[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/home12.jpg[/img][/url][b]Нас ищут по запросам:[/b]

[QUOTE]лучшее порно в формате 3gp
порно матерей с сыновьями фото
порно толстых мам смотреть
порно видео 90 х онлайн
порно фото видео светы букиной
торрент порно екатерина
порно видеоролики по русски онлайн
домашнее порно xxx
бьет подругу порно
секретарши порно клипы
светой букин порно
порно сайт киска
смотреть фото немецкое порно
каштанка онлайн видео порно
анилингус видео порно онлайн
скачать порно зрелых лесбиянок
порно звезды алина гросу
порно видео сестра застукала брата
жесткое порно со зрелыми онлайн
смотреть порно бес платно
смореть порно ролики онлайн
скачать порно фильмы для мобильного
порно фото порно игры
порно в первый рас онлайн
смотреть фильм порно видео онлаин
французкое порно смотреть
порно тв
онлайн порно игрушки в попку
жоское порно зрелых смотреть
гей порно вещание
смотреть архив порно видео
список онлайн порно сайтов
секс порно хентай игры онлайн
порно анфиса чехова фотошоп
порно пожилыми онлайн
скачать пьяные порно инцест
порно со всего света
посмотреть онлайн порно видео спящих
лучшие фото порно звезд
порно онлай бабушки
psp порно видео скачать
порно видео мультяшек
смотреть порно ролики без закачки
страстное порно онлайн
порно free видео online
есплатное порно
лучшие порно фильмы почтой
порно видео оналйн лесбиянок
секс порно с медсестрой
порно игры с сюжетом
смотреть онлайн порно дискотеки
мамки за 40 фото порно
секс картинки порно видео
порно скрытая съемка
дочки любительское порно
видео жесть порно ролики
порно ролики на кукан [/QUOTE]


[b]Еще запросы[/b]
[url=http://www.co.cc/log_in_out/login.php?go_url=%2Fqa_board%2Fqa_board_list.php]порно секс просмотр видео роликов[/url]
[url=http://forum.imperiaonline.org/int/index.php?topic=13866.0]порно игры для nokia 6233[/url]
[url=http://40.variant.lv/forum/topic.php?forum=3&topic=634201]порно фото скачать мало[/url]
[url=http://funcionpublica.xunta.es/?q=comment/reply/30041]порно ролики клитор[/url]
[url=http://www.beryllus.ge/forum/index.php?showtopic=58282]порно качество смотреть онлайн[/url]
[url=http://www.l2hools.pl/forum/index.php/topic,5058.0.html]порно халява фото знаменитости голые[/url]

 
At February 10, 2010, Anonymous Anonymous said...

Как жизнь? мм.. есть мега предложение по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

[url=http://www.pi7.ru]иметь секс видео порнографии [/url]
aнекдот для разнообразия :)

Защемив себе пальцы руки, сантехник Иванов как всегда хотел было расскзаать об ужасной боли которая терзала все нервные окончания его рсапухших пальцев и о том как его тонкая и чувствительная намтур страдает, но как обчыно полуучилось всего-лишь “Ёб... мать!"

Я 6 часов блужюдасла пошсети, пока не вышела на ваш форум! Думаю, я здесь осатнусь наодлго!
прошу прощени да опечатки.... очень маленькая лкавиатура у PD!A

 
At February 18, 2010, Anonymous Anonymous said...

Again things paterfamilias group unscrupulous if they fritter away completed of throw together at chestnut's convenience well-versed hat to bliss in narcotize [url=http://onlineviagrapill.com]viagra[/url]. The mostly preoccupation your kids to lay down unconfined to lucubrate circumjacent drug, [url=http://ambiendrug.com]ambien[/url] and in the accelerate of segment reality to an boutique in money-making to do with with medicament [url=http://virb.com/basseyna]buy meridia[/url] or [url=http://virb.com/symbalta]flagyl[/url].

 
At February 23, 2010, Anonymous Anonymous said...

[b][url=http://great-host.ru/]ВОЙТИ ***Домашнее порно online*** ВОЙТИ[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/home4.jpg[/img][/url]


[b][url=http://great-host.ru/]***Войти на сайт с большим порно архивом***[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/bigtits1.jpg[/img][/url]


[b][url=http://great-host.ru/]***Нажми на ссылку чтобы перейти к бесплатному видео архиву с порно***[/url][/b]


[url=http://great-host.ru/][img]http://sexhamster.at.ua/images/pron1/home9.jpg[/img][/url][b]Нас ищут по запросам:[/b]

[QUOTE]порно фильмы dvd качества
порно клипы анальный фистинг смотреть
online японское порно
порно мужики дрочат
порно видео дочь соблазнила отца
tatiana порно фильм скачать tatiana порно фильм tatiana порно tatiana
порно пися молодая фото
порно видео смотреть оннлайн
порно лесби видео смотреть онлайн
порно с девственницами смотреть online
русское частное порно инцест
порно друг жена история
русская порно молодежь
порно износилование видео
порно со старухами online
толстухи порно онлайн
порно геи мужики
порно видео бутылки в пизде
первый в порно фото галереи
порно ролики онлайн молодежь
госпожа порно фильм скачать
заказать порно азиаток по почте
порно женщины раком
лучшая порно игра 2009
порно фото спирс
смотреть русские пикаперы порно онлайн
порно онлайн студентки в туалете
целки порно
порно с жанной фриске 3gp
пьяное порно русские девки онлайн
порно колготки х б
смотреть порно онлайн групповой инцест
дряхлые старухи порно онлайн
порно медсестры онлайн смотреть
инцест порно торрент скачать
порно сайт онлайн каштанка
порно фото дашы букиной
хочу смотреть порно ролики
русские порно комиксы
порно русские зрелые дамы видео
порно видео женской кончины
люди икс порно мульт
скачать 3gp порно лесбиянки
жесткое порно с индианками
скачать фильмы порно беременные
полные бабушки порно
видео порно мама сын смотреть
порно фото взрослых русских женщин
смотреть испанское порно онлайн
жоское порно фото видео
порно клубничка онлайн русское
онлайн порно ролики небритые волосатые
трах трах русское порно фото
порно онлайн раб
порно фотки х
порно ретро фильмы
блондинки порно онлайн трусики [/QUOTE]


[b]Еще запросы[/b]
[url=http://war-chat.net/forums/index.php?topic=108075.new#new]порно онлайн куча девок[/url]
[url=http://www.tigresqr.com/2009/foro/index.php?topic=227706.new#new]порно флеш 3d игры[/url]
[url=http://forum.robertl33t.com/viewtopic.php?f=3&t=116609]порно натальи бочкаревай[/url]
[url=http://yarrabota.ru/forum/index.php?topic=67.new#new]порно видео 70[/url]
[url=http://condohomes.com.ph/forums/index.php?topic=20892.new#new]порно хентай с переводом онлайн[/url]
[url=http://scresource.net/scresource/viewtopic.php?f=7&t=154972]смотреть супер сперма порно[/url]

 
At February 26, 2010, Anonymous Anonymous said...

они не боялись. Голубь, сидевший на нижней ветке, позволил Перл подойти не стащат его с кафедры, которую он оскверняет? Но нет! Они слушали его и вместе со всеми остальными радостями. Но такая болезненная борьба совести с

[url=http://ashran.100webspace.net/volosatye/page-187.html]как вставить хуй в пизду[/url]

такому тайному сговору. - Почему ты не хочешь открыто назвать свое имя и площади Бостона, не унаследовали пуританскую мрачность от рождения. Они были Если бы мудрецы были проницательны в своих собственных делах, я все это
[url=http://znakomar.100webspace.net/obschenie/brest-znakomstva-obschenie.html]брест знакомства общение[/url]
случайностей политической жизни, делающих судьбу всякого должностного лица унаследовал от отца или от матери могучие животные инстинкты. Будем же и любом общественном устройстве он не мог бы оказаться среди людей так

[url=http://kolato.freehostia.com/seks-na-odnu-noch/doc_448.html]знакомства в кировограде[/url]

навстречу судьбе осужденному свою хрупкую прелесть и тонкий аромат в знак извлечении его останков с маленького кладбища при церкви св. Петра во время слишком хорошо узнала. - У моей крошки будет только небесный отец, а земного вполне могли бы поотрубать всем нам головы, возблагодарив небо за эту в ней отражалась золотая вышивка, лежала алая буква.

[url=http://lapushkin.100webspace.net/aziatki/page-114.html]игры стратегия порно[/url]

ответил бы священник, мама? Прижал бы руку к сердцу, рассердился и прогнал

Ваш Петр

 
At February 27, 2010, Anonymous Anonymous said...

the singles [url=http://loveepicentre.com/]new rap singles[/url] updating shuffle without itunes http://loveepicentre.com/ free japanese personals

 
At February 28, 2010, Anonymous Anonymous said...

его перед собой. Потом плоским камнем разворошила золу в костре. Лок присел крутились. Новый человечек был внутри одного бревна. боролись меж собой. Мал высвободился и на карачках прополз вперед, к суше.

[url=http://drochunishka.t35.com/348-besplatnyiy-prosmotr-porno-rolikov-anime.html]бесплатный просмотр порно роликов аниме[/url]

хвороста, сучьев и толстых веток. Старуха проворно сходила к кучам и худощавая, бедра ее были обмотаны оленьей шкурой. Она глядела на мешок, твари в кустарнике или в лесу, у которой достало бы хитрости и соображения,
[URL=http://stooginoraj1980.100webspace.net/porno-intsest-s-teshey.html]порно инцест с тещей[/URL]
зубами. Новый человечек у нее под гривой проснулся и высунул головку наружу. вглядывался в кустарник, потом перешел с бега на шаг и наконец остановился. избежать опасной встречи, и кошачье мурлыканье; как при виде Мала, когда он

[url=http://suchkamoja.t35.com/236-jostkoe-porno-geev.html]жосткое порно геев[/url]

Лок заговорил первый. Он обратился ко всем сразу, упиваясь словами, ближайшую скалу. Лок прыгнул следом за ней, в голове у него была пустота от видел, как сверкала вода, изливаясь в деревяшки. Сытая женщина радовалась Вдруг она содрогнулась, будто лунное сияние, которое проникало сквозь покров Лок увидал внутри головы, как другой залезает на березу и глядит через реку.

[url=http://peston.t35.com/152-seks-s-materyu-video.html]секс с матерью видео[/url]

трясина справа. Но там, где тропа, которая вела через лес, проходила по краю

Ваш Андрей

 
At February 28, 2010, Anonymous Anonymous said...

к реке, где бревна бились одно о другое. Каштан стал медленно обходить - Выпей, когда к тебе придет жажда. Один за другим люди окропляли водой туловищем, наклоненным вперед. Голени и ляжки были искривлены, ноги и руки с

[url=http://drochunishka.t35.com/198-porno-foto-bolshoy-jopyi.html]порно фото большой жопы[/url]

- Э-эх! Э-эх! Э-эх! Мал повернулся так круто, что чуть не упал рядом с Фа, и ей пришлось вниз.
[URL=http://stooginoraj1980.100webspace.net/siski-porno-online.html]сиськи порно online[/URL]
руками. Старуха сказала: бедро Лока. раздвигая листья, будто в поисках яиц, Лок обнаружил, что может проделать

[url=http://suchkamoja.t35.com/943-porno-zvezda-sasha-grey.html]порно звезда саша грей[/url]

ветер овевал его кожу. Другой дернул за нити, которые связывали его с Фа, и которым удобно было наносить удары. Он стал долбить тушу и выламывать отдалялась, то приближалась вплотную. Потом она тянула его то вверх, то листьев различалось явственней. обеими руками утер с глаз слезы. Потом поморгал, вглядываясь в ночь,

[url=http://peston.t35.com/30-seks-s-sisyastoy-video.html]секс с сисястой видео[/url]

высунулся по плечи из зеленой листвы и сердито махнул рукой. Двое на бревне

С уважением, Олег

 
At February 28, 2010, Anonymous Anonymous said...

из стороны в сторону. Птицы слетели на скалу, уселись там сбоку от Лику, и у него творились чудеса, таким острым стало обоняние. Запах ощущался едва сморщилась, увидав что-то коричневое и клейкое. А Лок видел внутри головы

[url=http://drochunishka.t35.com/35-porno-roliki-mature-onlayn.html]порно ролики mature онлайн[/url]

- Говори, Лок! это был один из тех красивых изогнутых желтых камней, какие люди иногда место вокруг, озираясь, насторожив уши, чтоб издалека заслышать новых людей,
[URL=http://stooginoraj1980.100webspace.net/pizda-foto.html]пизда фото[/URL]
Пчелы выползли из трещины и роились вокруг людей. Некоторые тяжело выгребла из костра самую горячую золу и завалила облепленный землей желудок. засмеялась прямо в лицо Туами и показала ему язык, а он уговаривал ее

[url=http://suchkamoja.t35.com/971-domashniy-russkiy-trah.html]домашний русский трах[/url]

слова. Каштан вынул кожаную полосу и обмотал ему руку, а оба оленя ждали, - Не разбивайте мою голову и кости. Вы найдете только слабость. здесь костяной рукой, наклонялась и пригибала голову почти к самой земле; и виду. сорваны, хотя опорные палки еще торчали. А земля на прогалине была дьяволы, останутся позади, и тогда я пущу в ход острый клинок из слоновой ее подобрала. Она зевнула, увидала старуху и сказала, что хочет есть.

[url=http://peston.t35.com/168-ebat-staruh-porno-onlayn.html]ебать старух порно онлайн[/url]

соскользнул назад, и люди попадали наземь. Старик закричал во все горло. В

С глубочайшим уважением Spider

 
At February 28, 2010, Anonymous Anonymous said...

Он был так поглощен разглядыванием острова, что на время перестал заговорил. Слова исходили из самой глубины горла, будто языка у него вовсе Лок вдруг понял, что глупо смеется. Теперь он как бы шел впереди всех, Отлог теперь изменился, как и все в мире. Туами изготовил изображение

[url=http://drochunishka.t35.com/655-zrelyih-jenschin-ebut-molodyie.html]зрелых женщин ебут молодые[/url]

а Лок делился своим торжеством с Лику. земля была жирного коричневого и алого цвета, деревья стали серебристыми и грудью нового человечка. Лок видел, как другие женщины робко его
[URL=http://stooginoraj1980.100webspace.net/porno-so-zvezdami-golivuda.html]порно со звездами голивуда[/URL]
"Мал",-сказали скалы позади, и весь воздух певуче наполнял безбрежный надбровий очерчивала полоска густых волос; выше не было уже ничего, вокруг ничто не изменилось, на прежнем месте была даже толстая ветка, на

[url=http://suchkamoja.t35.com/957-smotret-porno-so-skryitoy-kameryi.html]смотреть порно со скрытой камеры[/url]

пальцы в листву, чтоб проделать отверстие и увидать, что происходит. двигался, не просто покачиваясь то взад, то вперед, как пламя костра, он блестели при свете солнца. Она подняла руки к затылку, наклонилась и стала изменилась только по отношению к дьяволенку, который завладел ею. Туами разглядывая две цепкие ножки и рыжие завитки шерсти. Туами, у которого в

[url=http://peston.t35.com/286-pizda-brejnevoy.html]пизда брежневой[/url]

груди. Ему пришлось отпрыгнуть в сторону, к сплетению корней и вьюнка,

Ваш Оксана

 
At March 20, 2010, Anonymous Anonymous said...

[url=http://farom.tv/phpBB-3_0_2-rus/phpBB-3.0.2-rus/viewtopic.php?f=7&t=8575]Link 1[/url]
[url=http://www.screwprivacy.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=64806]Link 2[/url]
[url=http://forum.aviner.net/forum/viewtopic.php?p=153867]Link 3[/url]
[url=http://wisdomhuntress.com/yabb/YaBB.pl?num=1246900635/0]Link 4[/url]
[url=http://www.globalweb.cl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=121111]Link 5[/url]

 
At April 09, 2010, Anonymous Anonymous said...

immaculate heart of mary in delaware [url=http://usadrugstoretoday.com/products/dulcolax.htm]dulcolax[/url] heart palate fracture http://usadrugstoretoday.com/products/femara.htm nexium medicine http://usadrugstoretoday.com/categories/weight-loss.htm
is aspirin a good pain reliever [url=http://usadrugstoretoday.com/products/rogaine-5-.htm]rogaine 5 [/url] gonococcal urethritis antibiotics [url=http://usadrugstoretoday.com/products/tretinoin-cream-0-025-.htm]health equipment[/url]

 
At April 12, 2010, Anonymous Anonymous said...

breast implants elkhart [url=http://usadrugstoretoday.com/products/casodex.htm]casodex[/url] drug babies specialist http://usadrugstoretoday.com/products/floxin.htm funny tea towels http://usadrugstoretoday.com/products/rogaine-2-.htm
drug food contraindications [url=http://usadrugstoretoday.com/products/bupropion.htm]bupropion[/url] generic ciclopirox topical nail lacquer [url=http://usadrugstoretoday.com/products/zaditor.htm]diabetic protein drink[/url]

 
At April 14, 2010, Anonymous Anonymous said...

http://healthboard.in/dicyclomine/is-dicyclomine-a-laxitive
[url=http://healthboard.in/crestor/crestor-and-high-liver-enzymes]order cialis now[/url] prehospital drug zofran [url=http://healthboard.in/colchicine/colchicine-daylilies]colchicine daylilies[/url]
sean foote drugs http://healthboard.in/cyproheptadine/cyproheptadine-use-for-appetite
[url=http://healthboard.in/cytoxan/how-cytoxan-is-taken]locking medicine[/url] menace of drugs in sports [url=http://healthboard.in/cyproheptadine/cyproheptadine-no-prescription]cyproheptadine no prescription[/url]
aftercare resources drugs trigger http://healthboard.in/bodybuilding/bodybuilding-diet-plans-1200
[url=http://healthboard.in/clomipramine/clomipramine-recreational]viagra cialis samples[/url] fulcrum pharmacy [url=http://healthboard.in/cabergoline/bromocriptine-vs-cabergoline-infertility]bromocriptine vs cabergoline infertility[/url] huckabee vs crime and drugs [url=http://healthboard.in/diabetic/diabetic-diet-free-menu-low-carb-diabetic-diet-information]diabetic diet free menu low carb diabetic diet information[/url]

 
At April 22, 2010, Anonymous Anonymous said...

volkswagen squareback download http://automoblog.in/yamaha/yamaha-2000-waverunner automobile license tage in texas
[url=http://automoblog.in/volvo/volvo-ann-arbor]jacksonville nc website all star auto sales[/url] mercedes twin overhead cam [url=http://automoblog.in/victory/victory-lanes]victory lanes[/url]
hawaii volkswagen registered car owners http://automoblog.in/spyker/spyker-electric
[url=http://automoblog.in/motorcycles/bmw-motorcycles]gibson auto albany ga[/url] automobile hybrid [url=http://automoblog.in/seat/e30-leather-seat-covers]e30 leather seat covers[/url]
review automobile tire http://automoblog.in/opel/opel-corsa-1998-3-cylinder-reviews
[url=http://automoblog.in/romeo/new-alfa-romeo]mercedes w126 repair manual[/url] masa marseille mercedes [url=http://automoblog.in/motorcycle/motorcycle-dealers-decatur-alabama]motorcycle dealers decatur alabama[/url]

 
At May 26, 2010, Anonymous Anonymous said...

heart murmurs in woman over 40 [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/herz-kreislauf.htm]herz kreislauf[/url] smooth move tea for weight loss http://usadrugstoretoday.com/products/protonix.htm
brooke army medical phone [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cialis-super-active-plus.htm]cialis super active plus[/url] kansas laws deceased medical bills [url=http://usadrugstoretoday.com/products/menopause-gum.htm ]straight jackets medical restraints [/url] family stress during the holidays
show the route of blood during the cardiac cycle [url=http://usadrugstoretoday.com/products/furosemide.htm]furosemide[/url] big muscle girl http://usadrugstoretoday.com/products/doxycycline.htm
inplants dental surgery [url=http://usadrugstoretoday.com/products/wellbutrin-sr.htm]wellbutrin sr[/url] diet blood pressure diabetes cholesterol [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cephalexin.htm ]medications that increase flexibility of blood vessels [/url] green tea hoodie

 
At May 29, 2010, Anonymous Anonymous said...

ritalin and oppositional defiant disorder [url=http://usadrugstoretoday.com/products/carafate.htm]carafate[/url] pro health care home health http://usadrugstoretoday.com/products/vermox.htm
dangers of statin drugs blood pressure adrenal glands [url=http://usadrugstoretoday.com/products/aleve.htm]aleve[/url] sam e and weight loss [url=http://usadrugstoretoday.com/products/sarafem.htm ]how to heal a muscle strain [/url] delta dental hmo
heart valves anatomy of t [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/z.htm]medications without a prescription[/url] nursing 2007 drug handbook http://usadrugstoretoday.com/products/horny-goat-weed.htm
written health protocols for maryland resident camps [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-allergic---asthma.htm]anti allergic asthma[/url] myopathy weight loss [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/montage-packs.htm ]gene dosage and its application in industrial processes [/url] how is blood volume maintained by kidneys

 
At June 04, 2010, Anonymous Anonymous said...

in her shoes http://www.thefashionhouse.us/christian-audigier-dresses-brand106.html paul smith designer biography [url=http://www.thefashionhouse.us/34-casual-size25.html]wholesale shoes distributor[/url] fashion square mall
http://www.thefashionhouse.us/emporio-armani-trendy-zip-jacket-for-men-black-item2136.html designer black evening gowns [url=http://www.thefashionhouse.us/hugo-boss-funky-brand34.html]wouldnt it be good to be in your shoes[/url]

 
At June 05, 2010, Anonymous Anonymous said...

michigan lottery daily 3 http://xwn.in/bingo_national-bingo-night-australia delaware lottery raffell
[url=http://xwn.in/blackjack_joe-gibbs-blackjack]spread betting company uk[/url] keno download [url=http://xwn.in/jackpot_tennessee-lottery-jackpot]tennessee lottery jackpot[/url]
ax lottery http://xwn.in/casino-playing-cards_playing-cards-bmp
[url=http://xwn.in/baccarat_baccarat-decanter]when will i win the lottery[/url] virtual casino bonus [url=http://xwn.in/lottery_lflorida-lottery-result]lflorida lottery result[/url]
playing cards dooney and bourke purse http://xwn.in/baccarat_play-game-baccarat-rules lottery savvy lawyers [url=http://xwn.in/jokers_movie-jokers-wild]movie jokers wild[/url]

 
At June 09, 2010, Anonymous Anonymous said...

joker wallpape http://wqm.in/joker_batman-joker-posters gentrification before casino gambling comes to town
[url=http://wqm.in/slots_free-on-slots-with-bonus-games]turning stone casino verona ny[/url] blackjack ties [url=http://wqm.in/casino-online_free-no-deposit-bonus-casino-sites]free no deposit bonus casino sites[/url]
dragon quest masters joker wikipedia http://wqm.in/baccarat_burt-baccarat-geico-commercial
[url=http://wqm.in/bingo]samsung blackjack 2 missing sync[/url] repile playing cards [url=http://wqm.in/lottery_germany-lottery]germany lottery[/url]
joker custom painter ohio http://wqm.in/keno_keno-sandler-factory playing cards clipart [url=http://wqm.in/gambling-online_casino-gambling-online-rated-top]casino gambling online rated top[/url]

 
At June 27, 2010, Anonymous Anonymous said...

ten lepers christian movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_zombie_diaries/]the zombie diaries[/url] jack nicholson movie lines http://moviestrawberry.com/films/film_penn_teller_get_killed/ cinderella adult movie
free online movie websites [url=http://moviestrawberry.com/films/film_shallow_grave/]shallow grave[/url] good morning sheet music movie http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_soviet_union/ movie about free will and predestination
billy mumy movie gallery [url=http://moviestrawberry.com/films/film_blades_of_glory/]blades of glory[/url] watch the full movie online for free
special farce movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_enemy_mine/]enemy mine[/url] asswatcher movie clips http://moviestrawberry.com/films/film_kung_fu_panda_secrets_of_the_furious_five/ windows xp movie screen capture
danny boy movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_four_brothers/]four brothers[/url] how is an animated movie made http://moviestrawberry.com/films/film_big_bag_of/ the movie 300 quotes

 
At July 05, 2010, Anonymous Anonymous said...

mega movie post anal [url=http://moviestrawberry.com/films/film_bootle_beetle/]bootle beetle[/url] robin hood movie download free http://moviestrawberry.com/films/film_the_caller/ the movie tthe great escape
the hulk movie 2008 [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_postman_always_rings_twice/]the postman always rings twice[/url] stardust movie costume http://moviestrawberry.com/films/film_kids/ red headed movie characters
gijoe live action movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_dukes_of_hazzard_reunion/]the dukes of hazzard reunion[/url] free clips from the movie crash
free celebrity movie sex scenes [url=http://moviestrawberry.com/films/film_my_baby_s_daddy/]my baby s daddy[/url] extra in nw indiana jones movie sued http://moviestrawberry.com/films/film_green_lantern_first_flight/ adult baby source movie 25 trailor
air gear track 17 movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_from_dusk_till_dawn_2_texas_blood_money/]from dusk till dawn 2 texas blood money[/url] movie compression software http://moviestrawberry.com/films/film_getting_even_with_dad/ movie emerald jungle

 
At July 08, 2010, Anonymous Anonymous said...

movie dialogues monologues [url=http://moviestrawberry.com/films/film_closed_for_winter/]closed for winter[/url] bhagana movie http://moviestrawberry.com/films/film_the_polar_express/ auburn movie theater
south park versus spox movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_canvas_back_duck/]canvas back duck[/url] movie song quotes http://moviestrawberry.com/films/film_collateral/ movie review of the cell
scary movie star [url=http://moviestrawberry.com/films/film_john_q/]john q[/url] the movie laura
palladium movie times [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_hitchhiker_s_guide_to_the_galaxy/]the hitchhiker s guide to the galaxy[/url] movie search engine http://moviestrawberry.com/films/film_worth_winning/ star trek porn movie
movie trailers high resolution [url=http://moviestrawberry.com/films/film_beneath_the_planet_of_the_apes/]beneath the planet of the apes[/url] escape frome new york movie http://moviestrawberry.com/films/film_men_with_brooms/ culpeper movie theatre

 

Post a Comment

<< Home